Informatie
keuze menu:

-Cadeau
Abraham
Beterschap
Bloemen
Bonnen
Champagne
Chocolade
Dierendag
Exclusief
Foto's
Geboorte
Geslaagd
Gezond
Goedkoop
Huwelijk
Kerstmis
Kinderen
Mannen
Moederdag
Relatiegeschenk
Sarah
Sinterklaas
SMS
Vaderdag
Valentijnsdag

Verhuizing
Verjaardag
Vrouwen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


Beterschaps Cadeau's

Wanneer iemand die u kent ziek is geworden, kan het een leuk idee zijn om hem of haar beterschap te wensen. U kunt uw beterschapswens natuurlijk middels een leuke kaart kenbaar maken, maar hiervoor zijn ook leuke alternatieven.

U kunt de persoon bijvoorbeeld beterschap wensen met een bloemetje of fruit schaalOp internet zijn vele leuke ideeën, hieronder hebben we enkele van deze ideeën weergegeven.

Groeten uit blik (een blik beterschap)
Groetenuitblik is een webwinkel waar organisaties voor een zieke collega een Blik Beterschap kunnen bestellen. Dit is het alternatief op een bos bloemen of fruitmand. Een Blik Beterschap is een authentiek groot blik met originele afbeeldingen en een bijzondere inhoud.

Een Blik Beterschap bevat drie actuele tijdschriften naar keuze en daarnaast cup-a-soup, tea for one, fruitella, fruitties, honingdrop, vicks keelpastilles, appelsientje, jus d'orange en zakdoekjes. Bovendien kunnen collega’s een persoonlijke beterschapboodschap opgeven die met een handgeschreven beterschapkaart in het blik wordt opgenomen. Het Blik Beterschap wordt binnen 48 uur bij de geadresseerde bezorgd. Zowel zenders als ontvangers zijn zeer enthousiast over het Blik Beterschap.

Fruitmand versturen? --> Fruitmandshop.nl
Bij Fruitmandshop.nl kunnen klanten heel eenvoudig hun favoriete fruitmand bestellen en laten versturen. Als een klant vandaag een fruitmand besteld, wordt deze morgen al afgeleverd! Fruitmandshop.nl verstuurd uw fruitmand met de grootst mogelijke zorg. Fruitmanden zijn al beschikbaar vanaf €24,95. Betaling kan heel eenvoudig via Ideal, of achteraf op factuur.

Greetz - Beterschapskaart Versturen
Greetz is de website voor het online versturen van echte wens kaarten. Dit zijn geen virtuele kaarten maar deze worden door de brievenbus bezorgt. Doorgaans geld voor 18:00 uur besteld vandaag nog verzonden. Natuurlijk kunt u ook zelf de dag aangeven waarop uw kaart bezorgd moet worden


Euro Florist - Bloemen
Bloemen bestellen - levering op dezelfde dag
Bloemen, boeketten, arrangementen, planten en bloemengeschenken kunnen op bijna elke plaats ter wereld dezelfde dag afgeleverd worden! Binnen Europa garandeert EuroFlorist de hoogste kwaliteit als het gaat om het bezorgen van verse bloemen zoals rozen, tulpen en seizoensbloemen bij 9,700 bloemendetaillisten.

 

Chocotelegram
Afhankelijk van de tekst die u wilt weergeven in chocolade en het beschikbare budget kunt u uit de verschillende formaten een passend Beterschaps Chocotelegram kiezen.

 

Stuureenappel.nl
Een erg goed initatief en idee is de website van Stuureenappel.nl. Deze website geeft u de mogelijkheid een persoonlijke appel te versturen. U kunt deze appel laten versturen in een mooie cadeau verpakking wat het geheel extra leuk maakt. Op de website van Stuureenappel.nl kunt u uw eigen tekst en een leuk plaatje, op een appel laten zetten. U begrijpt dat een appel cadeau een leuk gezond cadeau is wat het uitstekend doet als beterschapswens!

stuureenappel.nl

 

 

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***