Informatie
keuze menu:

-Cadeau
Abraham
Beterschap
Bloemen
Bonnen
Champagne
Chocolade
Dierendag
Exclusief
Foto's
Geboorte
Geslaagd
Gezond
Goedkoop
Huwelijk
Kerstmis
Kinderen
Mannen
Moederdag
Relatiegeschenk
Sarah
Sinterklaas
SMS
Vaderdag
Valentijnsdag

Verhuizing
Verjaardag
Vrouwen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


Chocolacadeau, Chocaladecadeau

Chocola is natuurlijk een heerlijke verwennerij. Nu kunt u natuurlijk in de winkel een reep chocalade of bonbons halen om deze cadeau te doen, maar dit is natuurlijk niet erg origineel. Op internet zijn meerdere aanbieders die een (op maat gemaakt) origneel Chocola cadeau in de aanbieding hebben.

Bent u op zoek naar een leuk, origineel chocolade cadeau dan kunt u hiervoor op meerdere websites terecht. Hieronder vindt u onze selectie

Chocoloco
Chocoloco.nl is dè chocolade-internet winkel van Nederland. Laat zien hoe loco u bent met Choco en verras een geliefde, een relatie, uw ouders of wie dan ook met een waanzinnig leuke chocolade-puzzel, een chocoladeschilderij, een chocoladeletter, een chocolade telegram, een chocolade hart of een ander chocolade cadeau. Alle producten gratis bedrukt met een eigen foto, logo of tekst. En als het niet op de site staat dan kunt u het gewoon zelf maken!

Chocotelegram®; de origineelste manier om uw boodschap over te brengen!
Met chocolade blokjes, die voorzien zijn van een letter, leesteken, cijfer of symbool, kunt u een eigen tekst vormen. Afhankelijk van de tekst die u wilt weergeven in chocolade en het beschikbare budget kunt u uit de verschillende formaten een passend Chocotelegram kiezen.

Chocotelegram is verkrijgbaar vanaf 3 blokjes (à €3,95 excl BTW) tot maximaal 60 blokjes (à €23,95 excl. BTW). Tevens is het mogelijk om in een grotere oplage de verpakkingen te maken in uw eigen huisstijl.

chocotelegram

Chocowens
Met de ChocoWens verstuurt u binnen een paar muisklikken een persoonlijke wens naar een relatie, een geliefde of kennis. Naast de 5 basis ChocoWensen kan er ook een ChocoWens op maat gemaakt worden! Het is zelfs mogelijk een logo aan een ChocoWens toe te voegen.

Een chocolade cadeau is leuk om te geven maar ook leuk om te krijgen. Er zijn dan ook vele gelegenheden voor. Denkt u maar eens aan een leuk cadeau op moederdag, een verjaardag, een geboorte, als iemand geslaagd of afgestudeerd is of een andere feestelijke gebeurtenis.


sidepic1

sidepic2

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***