Informatie
keuze menu:

-Cadeau
Abraham
Beterschap
Bloemen
Bonnen
Champagne
Chocolade
Dierendag
Exclusief
Foto's
Geboorte
Geslaagd
Gezond
Goedkoop
Huwelijk
Kerstmis
Kinderen
Mannen
Moederdag
Relatiegeschenk
Sarah
Sinterklaas
SMS
Vaderdag
Valentijnsdag

Verhuizing
Verjaardag
Vrouwen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


Geboorte Cadeau

Wanneer er in uw omgeving een baby is geboren, is het natuurlijk altijd erg attent om de nieuwe ouders een aardigheidje te geven.

Als u geïnteresseerd bent om de nieuwe vader en/of moeder een leuk cadeau te geven, kunt u terecht op de volgende website(s):

Ooievaarspost.nl
De Ooievaars Post zorgt ervoor dat snel en op ieder gewenst adres, thuis of in het ziekenhuis, in Nederland of in het buitenland, namens de gever een persoonlijk cadeau of een originele kraammand met voor een week lang cadeautjes wordt bezorgd. Elke dag kunnen de kersverse ouders een van de cadeautjes uitpakken. Ze zijn stuk voor stuk uniek en origineel.

Babys Best - Kraam verjaardagscadeaus 
Baby's Best selecteert voor u vanuit een breed scala aan babyproducten, juist de producten, die voldoen aan hun criteria. Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak staan in een hoog vaandel. Maar het oog wil natuurlijk ook wat en het moet wel betaalbaar blijven.

Prinsenkind.nl
Prinsenkind verkoopt leuke babykamerkunst. Een lief schilderijtje voorzien van eigen naam. Een uniek kado voor alle prinsjes en prinsesjes.

Enhijheet.nl
Enhijheet.nl verkoopt kinderkamerkunst voor jongens. Er kunnen prenten besteld worden voor jongens met hun eigen naam erop.

Enzijheet.nl
Enzijheet.nl verkoopt kinderkamerkunst voor meisjes. Er kunnen prenten besteld worden voor meisjes met hun eigen naam erop.

Baby-walz.com
Zeer uitgebreide webshop met veel aanbod voor baby's en jonge kinderen. Baby-walz heeft een goede verzending. Betaling geschied achteraf (binnen 7 dagen na ontvangst) en enkel voor de producten waar u tevreden over bent. Bent u niet tevreden kunt u de producten gemakkelijk retour sturen.

Yurada.nl 
De collectie van Yurada.nl bestaat uit vernieuwende, originele en vrolijke woon- en kinderkamer accessoires. Met merken als Barbapapa, Birdy nam nam, Elmer, Global Affairs, L&L kids, Le petit prince, Maisy muis, Nijnjte, Pakhuis Oost, Flamenco schoenen en accessoires, en meer...

De leukste kraamcadeaus vind je bij Oliver.nl 
Oliver biedt kraammanden aan (waaronder een trendy-kraammand). De kraamcadeau's kunnen op elk gewenst adres geleverd worden, het geboorte cadeau wordt geleverd met een persoonlijke felicitatie en uiteraard wordt de mand feestelijk verpakt.

Sorprentas
Voor persoonlijke kinderkleding van supergoede kwaliteit, bedrukt met naam en vrolijke (full colour) illustraties. Ontwerp \'t zelf in een handomdraai en plaats uw teksten en illustraties waar u maar wilt. Geweldig om te doen en leuk als kado. Ook voor kadobonen en het versturen van (gratis) e-cards.


 

 


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***