Informatie
keuze menu:

-Cadeau
Abraham
Beterschap
Bloemen
Bonnen
Champagne
Chocolade
Dierendag
Exclusief
Foto's
Geboorte
Geslaagd
Gezond
Goedkoop
Huwelijk
Kerstmis
Kinderen
Mannen
Moederdag
Relatiegeschenk
Sarah
Sinterklaas
SMS
Vaderdag
Valentijnsdag

Verhuizing
Verjaardag
Vrouwen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


Gezondcadeau, Gezonde Cadeau's
Zie ook Beterschapscadeau

Een leuk origineel cadeau idee is een gezond cadeau. Want waarom kan een gezond cadeau niet net zo leuk zijn of misschien zelfs nog leuker dan een ander cadeau. Door middel van een gezond cadeau kunt u een leuk gebaar maken of natuurlijk een origineel signaal afgeven aan de gelukkige ontvanger.

Een erg goed initatief en idee is de website van Stuureenappel.nl. Deze website geeft u de mogelijkheid een persoonlijke appel te versturen. U kunt deze appel laten versturen in een mooie cadeau verpakking wat het geheel extra leuk maakt. Op de website van Stuureenappel.nl kunt u uw eigen tekst en een leuk plaatje, op een appel laten zetten. U begrijpt dat een appel cadeau een leuk gezond cadeau is die u kunt geven om meerdere redenen. Bij Stuureenappel.nl kunt u dan ook kiezen uit een aantal categoriën waaronder o.a.: verjaardag, beterschap, abraham/sara, geslaagd, huwelijk, geboorte, sorry, jubileum, sterkte of verhuizing.

Fruitmand versturen? --> Fruitmandshop.nl
Bij Fruitmandshop.nl kunnen klanten heel eenvoudig hun favoriete fruitmand bestellen en laten versturen. Als een klant vandaag een fruitmand besteld, wordt deze morgen al afgeleverd! Fruitmandshop.nl verstuurd uw fruitmand met de grootst mogelijke zorg. Fruitmanden zijn al beschikbaar vanaf €24,95. Betaling kan heel eenvoudig via Ideal, of achteraf op factuur.   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***