Informatie
keuze menu:

-Cadeau
Abraham
Beterschap
Bloemen
Bonnen
Champagne
Chocolade
Dierendag
Exclusief
Foto's
Geboorte
Geslaagd
Gezond
Goedkoop
Huwelijk
Kerstmis
Kinderen
Mannen
Moederdag
Relatiegeschenk
Sarah
Sinterklaas
SMS
Vaderdag
Valentijnsdag

Verhuizing
Verjaardag
Vrouwen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


Krantenbon, Kranten abbonnement

Kranten en dagbladen zijn erg belangrijk in onze samenleving. Miljoenen Nederlanders lezen dan ook dagelijks met veel plezien een dagblad of krant. De meeste lezers hebben een uitgesproken voorkeur voor een bepaalde krant, dit is doorgaans de krant die het best bij de persoon past.

Op internet kunnen u, uw vrienden, familieleden of uzelf kennis laten maken met een leuk dagblad. U kunt hier tegen een gereduceerd tarief een zogeheten proefabbonnement afsluiten. Dit houdt in dat de ontvanger geheel vrijblijvend een aantal weken een dagblad zal ontvangen. Welk dagblad dit is kan bepaald worden door de persoon die het proefabbonnement afsluit.

abokado.nl
Abokado.nl is de nieuwste en leukste kado site van Nederland. Op Abokado kies je snel en makkelijk een leuk kadoabonnement uit meer dan 300 verschillende tijdschriften, dagbladen en vakbladen. Met titels in diverse categorieën en prijsklassen is er altijd een blad te vinden waar je iemand echt een plezier mee doet. Bovendien kun je op Abokado.nl gelijk een felicitatiebon uitprinten met de door jou gekozen titel. Het blad wordt uiteraard automatisch bij de gelukkige thuis bezorgd.

abokado

123dagblad.nl
Met een ruime selectie van zowel landelijke als regionale dagbladen is er voor iedereen een dagblad naar wens te vinden. Voor alle abonnementen geldt bovendien, voordelig kennismaken, het abonnement loopt automatisch af en het eerste nummer ligt binnen een week op de mat. Optimale service dus. Plaats nu de banners van 123dagblad.nl op je site en begin direct met geld verdienen.

123dagblad  

NATIONALE tijdschriftenbon
De Nationale tijdschriftenbon heeft een uitgebreid aanbod van tijdschriften, (dag)bladen en magazines met een laagste prijs garantie waardoor het geven van de Nationale tijdschriftenbon aantrekkelijk is. De bon is verkrijgbaar in diverse waarden en geschikt voor diverse gelegenheden.

tijdschriftenbon

bovenstaande sites bieden onder meer tijdschrift abonnementen voor: Het Parool Proefabonnement, AD Amersfoortse Courant, AD De Dordtenaar, AD Groene Hart, AD Haagsche Courant, AD Rivierenland, AD Rotterdams Dagblad, AD Utrechts Nieuwsblad, AD Algemeen Dagblad, De Stentor, Het Financieele Dagblad, De Leeuwarder Courant, De Twentsche Courant Tubantia, Dagblad van het Noorden, Brabants Dagblad.

123dagblad   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***