Informatie
keuze menu:

-Cadeau
Abraham
Beterschap
Bloemen
Bonnen
Champagne
Chocolade
Dierendag
Exclusief
Foto's
Geboorte
Geslaagd
Gezond
Goedkoop
Huwelijk
Kerstmis
Kinderen
Mannen
Moederdag
Relatiegeschenk
Sarah
Sinterklaas
SMS
Vaderdag
Valentijnsdag

Verhuizing
Verjaardag
Vrouwen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home


Parachute Springen - Parachutesprong Cadeau

Als u geïnteresseerd bent om een Parachute Spring, of Tandemsprong ervaring aan iemand cadeau te doen, kunt u terecht op de volgende sites:

Belevenissen.nl - Geef iemand een Parachutesprong Cadeau
Op de website van belevenissen kunt u een Parachutesprong aan iemand cadeau doen. Klik op de link voor meer informatie over deze cadeau parachute sprong.

 

Experience Gifts
Experience Gifts heeft als missie om dromen uit te laten komen. Zij bieden een breed assortiment aan met diverse belevenissen waaronder een Parachutesprong Cadeau (Tandemsprong). Een kado zal nooit meer het zelfde zijn met een belevenis uit het Experience Gifts assortiment.

sidepic3

De website van Experience Gifts biedt iedereen de gelegenheid om iemand te verrassen. Een heldere en duidelijke website en een goed bereikbare klantenservice geeft u als klant de aandacht die u nodig heeft

Een Cadeaubon (Kadobon, Geschenkbon) is altijd een goede keuze om cadeau te doen. De ontvanger van Cadeaubonnen kan met een bon namelijk zelf een leuk cadeau gaan uitzoeken. Er zijn vele verschillende soorten cadeaubonnen in vele verschillende categoriën. U als gever van een cadeaubon kan natuurlijk bepalen wat voor een cadeaubon u kado doet en zo indirect de richting van het cadeau bepalen.

Een groot voordeel van cadeaubonnen is dat deze over het algemeen in verschillende prijsklasses zijn. Er zijn hele goedkope cadeaubonnen, maar natuurlijk ook bonnen waarmee de ontvanger wat meer te besteden heeft.


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***