Informatie
keuze menu:

-Cadeau
Abraham
Beterschap
Bloemen
Bonnen
Champagne
Chocolade
Dierendag
Exclusief
Foto's
Geboorte
Geslaagd
Gezond
Goedkoop
Huwelijk
Kerstmis
Kinderen
Mannen
Moederdag
Relatiegeschenk
Sarah
Sinterklaas
SMS
Vaderdag
Valentijnsdag

Verhuizing
Verjaardag
Vrouwen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


Valentijnscadeau

Valentijnsdag is de dag van de liefde, op deze dag tonen geliefden deze liefde met bijvoorbeeld bloemen of cadeau's. Het is ook de dag om die stille liefde jouw gevoelens kenbaar te maken. Dit gebeurd doorgaans met een (anonieme) valentijnskaart.

Op internet zijn er vele mogelijkheden te vinden om uw geliefde te verrassen, u kunt natuurlijk kiezen voor een bloemetje of een fles wijn, maar er zijn ook andere originele ideeën.

Bekijk de onderstaande lijst om wat inspiratie op te doen:

Greetz - Verras iemand met een kaartje! 
Greetz is de website voor het online versturen van echte wens kaarten. Dit zijn geen virtuele kaarten maar deze worden door de brievenbus bezorgt. Doorgaans geld voor 18:00 uur besteld vandaag nog verzonden. Natuurlijk kunt u ook zelf de dag aangeven waarop uw kaart bezorgd moet worden. 

Valentijngifts.nl
Verras uw liefde met een origineel cadeau! Op Valentijnsgifts.nl worden leuke en originele Valentijn kado's verkocht.

Bouquet.nl
Bouquet.nl is één van de eerste internetbloemisten en bestaat nu al 10 jaar. Bouquet.nl heeft een speciale valentijnsafdeling met o.a. boeketten

Valentijn cadeaus vind je op de valentijnsite
Een webshop vol met valentijn cadeaus, o.a. heliumballonnen, knuffels maar ook champagne en nog veel meer. 

Hotelsdecharme.nl
Hotels de Charme.nl is de website met sfeer hotels, romantische hotels , landelijke hotels en charmante hotels door een groot deel van Europa

Verras je Valentijn met een ValentijnsTelegram! En win een diner voor 2!  

Belatio
Belatio is een online warenhuis met meer dan 10.000 artikelen. Hier kunt u ondermeer terecht voor dames en heren geuren, maar ook voor bijvoorbeeld lingerie of andere spannende cadeaus.

abokado.nl
Abokado.nl is de nieuwste en leukste kado site van Nederland. Op Abokado kies je snel en makkelijk een leuk kadoabonnement

Verwen je Geliefde met een Erotische Verrassing
Het is weer bijna Valentijn en wat is er dan leuker om jou geliefde te verwennen met een erotische verrassing! 

Bestel een rozenboeket voor je Valentijn
Je geliefde verrassen met het ultieme cadeau; rozen! Bestel ze op BloemistenGroep.nl, wij bezorgen je valentijnsgroet desgewenst anoniem. 

Valentijnscadeau per sms 

Mannen, geen inspiratie voor valentijn? Een Rituals pakket valt altijd in de smaak bij de vrouwen! Makkelijk & snel in huis. 

 

Belatio
Belatio is een online warenhuis met meer dan 10.000 artikelen. Hier kunt u ondermeer terecht voor dames en heren geuren, maar ook voor bijvoorbeeld lingerie of andere spannende cadeaus.

 

Valentijngifts.nl
Verras uw liefde met een origineel cadeau! Op Valentijnsgifts.nl worden leuke en originele Valentijn kado's verkocht.

Er zijn uiteenlopende categorieën aanwezig om voor ieder wat wils te vinden, zoals:
* Valentijn Kado's
* Valentijn Spellen
* Valentijn Fun
* Valentijn Erotiek
* Kadobonnen
* Adventures

Hotelsdecharme.nl
Hotels de Charme.nl is de website met sfeer hotels, romantische hotels , landelijke hotels en charmante hotels door een groot deel van Europa. Hier geen massa maar juist unieke hotels op even bijzondere als moeilijk te vinden locaties. Elk hotel is met zorg geselecteerd en heeft vriendelijkheid, service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. 

 

abokado.nl
Abokado.nl is de nieuwste en leukste kado site van Nederland. Op Abokado kies je snel en makkelijk een leuk kadoabonnement uit meer dan 300 verschillende tijdschriften, dagbladen en vakbladen. Met titels in diverse categorieën en prijsklassen is er altijd een blad te vinden waar je iemand echt een plezier mee doet. Bovendien kun je op Abokado.nl gelijk een felicitatiebon uitprinten met de door jou gekozen titel. Het blad wordt uiteraard automatisch bij de gelukkige thuis bezorgd.

abokado

LinnenFotoSchilderij.nl 
LinnenFotoSchilderij.nl is een specialist in het afdrukken van foto's tot mooie linnenfotoschilderijen. Het bestellen van een fotoschilderij is eenvoudig en kan in 4 simpele stappen worden gedaan.

LinnenFotoSchilderij.nl hanteert de laagste prijzen van Nederland, kan binnen 1 week gratis thuisbezorgen en drukt uitsluitend op A-kwaliteit linnen. U kunt hier uw eigen fotoschilderij in 5 verschillende formaten bestellen of een cadeaubon bestellen.

fotoschilderij

Bouquet.nl
Bouquet.nl is één van de eerste internetbloemisten en bestaat nu al 10 jaar. Zij behoort tot de grootste aanbieders van boeketten, champagnes en wijnen in Nederland.
Doordat zij zelf inkoopt op de bloemenveiling en mede door de hoge omzetsnelheid zijn de boeketten altijd dagvers.

Bouquet.nl heeft een speciale valentijnsafdeling met o.a. boeketten en de populaire "Me To You" beren.

 

 

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***