Informatie
keuze menu:

-Cadeau
Abraham
Beterschap
Bloemen
Bonnen
Champagne
Chocolade
Dierendag
Exclusief
Foto's
Geboorte
Geslaagd
Gezond
Goedkoop
Huwelijk
Kerstmis
Kinderen
Mannen
Moederdag
Relatiegeschenk
Sarah
Sinterklaas
SMS
Vaderdag
Valentijnsdag

Verhuizing
Verjaardag
Vrouwen

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


Wijn bestellen , Wijn cadeau doen, Wijncadeau

zie ook champagne

Wanneer er iets leuks is gebeurd en u een lekker cadeau aan iemand cadeau wilt doen, is een fles wijn misschien het cadeau voor u!

Het leuke van een wijn kado is dat u deze ook kan laten bezorgen om zo iemand geluk te wensen of om uw felicitaties over te brengen. U kunt dan bijvoorbeeld een fles wijn bestellen en deze bij de gelukkige als cadeau laten bezorgen.

Natuurlijk kunt u de wijn ook voor uzelf of voor uw gasten bestellen, om zo te kunnen genieten van het goede leven.

Wanneer u graag een fles wijn of een fles in een bijzondere cadeauverpakking zou willen versturen, dan raden wij u aan eens een kijkje te nemen op de volgende wijncadeau websites:

De wijnsite
In de webwinkel van de wijnsite kan men gemakkelijk en snel wijn en champagne bestellen van onder andere de grote champagne huizen Veuve Clicquot en Moët & Chandon. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening. Steeds meer bedrijven en particulieren zien het gemak van bestellen op De Wijnsite.

Wijnlatenbezorgen.nl
Een flesje wijn of champagne kado doen is natuurlijk niet bijster origineel. Maar wel als u uw eigen etiket erop kunt laten maken.

Het etiket is aan te kleden door middel van een zelfgekozen foto, logo en tekst. Daarnaast is er de keuze uit verschillende achtergronden en versieringen om het etiket helemaal compleet te maken. Als klap op de vuurpijl wordt de fles netjes afgeleverd op elk opgegeven adres in Nederland. Binnen 24 uur, desgewenst met een kaartje of brief erbij.



Er is al een fles wijn met een eigen etiket te bestellen vanaf € 10,70.

Wijn heeft vele verschillende soorten en natuurlijk ook cadeau prijsklasse, u kunt op internet makkelijk een fles naar smaak of naar prijsklasse uitkiezen. Zo kunt u de cadeau wijn zo duur of zo goedkoop maken als u zelf wenst.
   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***