Informatie
keuze menu:

Dating
50+
Activiteiten
Bemiddeling
Beperking
Boeren
Cultureel
Gay
Gratis
Grote Sites
Online Dating
Persoonlijk
Relatie
HogerOpgeleid
Serieus
Tips
Vanaf 16+
Websites
Overzicht

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home

 

 


50+ Dating

50+ers zijn al een tijdje in opmars op het internet. Veel 50+ers hebben even moeten wennen aan het internet maar de meeste kennen inmiddels aardig de weg op het net. Single 50+ ers ontmoeten soms niet zoveel nieuwe mensen en voor deze groep zijn internet datingsites een uitkomst. Deze datingsites laten u veelal een profiel maken waarna u reacties kunt ontvangen en versturen.

Op een aantal datingsites vragen ze een kleine bijdrage wanneer u ten volste gebruik wilt maken van hun datingservice, maar over het algemeen kunt u deze sites altijd eerst gratis uitproberen. Zo kan u rustig uitvinden of internetdating wat voor u is zonder dat het u geld kost. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u dan dus kosteloos uw inschrijving ongedaan maken. Lees hiervoor wel even de voorwaarden van de desbetreffende website.

Er zijn een aantal websites die zich speciaal richten op 50+ers of een aparte categorie hiervoor hebben. We hebben een aantal van deze alvast voor u op een rijtje gezet. Zie voor het volledige aanbod de Dating pagina

50plusmatch.nl 
De serieuze datingsite voor actieve 50-plussers in Nederland!
Inmiddels hebben 50-plussers online ontdekt en zij voelen zich erg thuis op deze serieuze datingsite. Op 50plusmatch.nl ontmoeten zij leeftijdgenoten voor een relatie of vriendschap.

50+dating

Senior Dating 
Het nieuwe concept van 41205 trekt nieuwe groepen aan omdat het meer helderheid biedt en de nadruk legt op de beleving en het plezier.

seniordating

Lexa.nl
Lexa is een van oorsprong Franse Datingsite welke in 2002 ook in Nederland actief is. Lexa is een zeer grote dating site waar u gratis een profiel kunt aanmaken. De Gratis dating site Lexa staat bekend vanwege een hoge effectiviteit en de site is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Nadat u een gratis dating profiel heeft aangemaakt kunt u op onderzoek uit om uw droompartner te vinden. Aangezien Lexa meer dan 1.9 miljoen gebruikers kent, kunt u op deze dating pagina altijd wel iemand vinden die aan uw voorwaarden voldoet.

Lexa

Relatieplanet.nl 
Relatieplanet is een zeer grote datingcommunity waar meer dan 3.5 miljoen mensen staan ingeschreven. Relatieplanet is een populaire datingsite vanwege dit grote aanbod maar ook vanwege de gebruiksvriendelijke website. Leden zoeken bijvoorbeeld een eerste contact of een serieuze relatie. U kunt gratis lid worden van deze datingsite waarbij u een eigen profiel kunt aanmaken en vervolgens tot 10 foto's aan uw gratis datingsite profiel kunt toevoegen. Verder kunt u met een gratis profiel per dag reageren op 5 andere leden van deze datingsite.

relatieplanet

Een serieuze dating- en kennismakingssite voor 40 plussers
Doyouwantme.nl richt zich op de serieuze 40 plusser, die contact wil leggen met andere leuke mensen via het internet. Het inschrijven, het plaatsen van een advertentie en het daarna rondkijken, selecteren en interesseberichtjes sturen is gratis. Leden hebben de mogelijkheid hun ideale partner te selecteren op dertig innerlijke en uiterlijke kenmerken en karaktereigenschappen.

dating

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***