Informatie
keuze menu:

Dating
50+
Activiteiten
Bemiddeling
Beperking
Boeren
Cultureel
Gay
Gratis
Grote Sites
Online Dating
Persoonlijk
Relatie
HogerOpgeleid
Serieus
Tips
Vanaf 16+
Websites
Overzicht

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home


Dating voor mensen met een beperking

Sommige mensen met een beperking ondervinden moeilijkheden bij het vinden van een leuke partner. Sommige mensen worden ten onrechte onzeker over hunzelf terwijl dat vaak niet nodig is. De meeste mensen met een beperking die zich inschrijven bij een datingsite doen dit bij alle gangbare sites. Sommige datewebsites hebben een speciale dating categorië hiervoor aangemaakt, waar u makkelijk mogelijke partners met een beperking kunt vinden.

Op een aantal datingsites vragen ze een kleine bijdrage wanneer u ten volste gebruik wilt maken van hun datingservice, maar over het algemeen kunt u deze sites altijd eerst gratis uitproberen. Zo kan u rustig uitvinden of internetdating wat voor u is zonder dat het u geld kost. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u dan dus kosteloos uw inschrijving ongedaan maken. Lees hiervoor wel even de voorwaarden van de desbetreffende website.

Er zijn een aantal websites die zich speciaal richten op mensen met een beperking, zoals de website 41205. Zie voor het volledige dating aanbod de Dating pagina

Disabled Dating 
Het nieuwe concept van 41205 trekt nieuwe groepen aan omdat het meer helderheid biedt en de nadruk legt op de beleving en het plezier.

41205
 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***