Informatie
keuze menu:

Dating
50+
Activiteiten
Bemiddeling
Beperking
Boeren
Cultureel
Gay
Gratis
Grote Sites
Online Dating
Persoonlijk
Relatie
HogerOpgeleid
Serieus
Tips
Vanaf 16+
Websites
Overzicht

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home


Gay Dating

De meeste Homosexuelen die zich inschrijven bij een datingsite doen dit bij alle gangbare sites. Sommige datewebsites hebben een speciale dating categorië voor homosexuelen aangemaakt, waar u makkelijk mogelijke gay partners kunt vinden.

Op een aantal datingsites vragen ze een kleine bijdrage wanneer u ten volste gebruik wilt maken van hun datingservice, maar over het algemeen kunt u deze sites altijd eerst gratis uitproberen. Zo kan u rustig uitvinden of internetdating wat voor u is zonder dat het u geld kost. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u dan dus kosteloos uw inschrijving ongedaan maken. Lees hiervoor wel even de voorwaarden van de desbetreffende website.

Er zijn een aantal websites die zich speciaal richten op homosexuelen. We hebben een aantal van deze alvast voor u op een rijtje gezet. Zie voor het volledige aanbod de Dating pagina

Gay-Parship
Gay-PARSHIP is een online relatieservice die zich richt op gay-singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. PARSHIP onderscheidt zich van reguliere datingsites door een unieke matchmethode die mensen met elkaar in contact brengt op basis van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest.

Gay Dating 
Het nieuwe concept van 41205 trekt nieuwe groepen aan omdat het meer helderheid biedt en de nadruk legt op de beleving en het plezier.

41205

Hieronder vind u nog een aantal sites welke een m/m categorie hebben:

 


gayparship
 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***