Informatie
keuze menu:

Dating
50+
Activiteiten
Bemiddeling
Beperking
Boeren
Cultureel
Gay
Gratis
Grote Sites
Online Dating
Persoonlijk
Relatie
HogerOpgeleid
Serieus
Tips
Vanaf 16+
Websites
Overzicht

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen
-Home


Gratis Dating Sites

Sommige datingsites zijn 100% gratis en op een aantal andere datingsites vragen ze een kleine bijdrage wanneer u ten volste gebruik wilt maken van hun datingservice, maar deze kunt u eerst gratis uitproberen. Zo kan u rustig uitvinden of internetdating wat voor u is zonder dat het u geld kost. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u dan dus kosteloos uw inschrijving ongedaan maken. Lees hiervoor wel even de voorwaarden van de desbetreffende website.

Hieronder vindt u een aantal datingsites waar u gratis lid kan worden:

Lexa.nl
Lexa is een van oorsprong Franse Datingsite welke in 2002 ook in Nederland actief is. Lexa is een zeer grote dating site waar u gratis een profiel kunt aanmaken. De Gratis dating site Lexa staat bekend vanwege een hoge effectiviteit en de site is zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Nadat u een gratis dating profiel heeft aangemaakt kunt u op onderzoek uit om uw droompartner te vinden. Aangezien Lexa meer dan 1.9 miljoen gebruikers kent, kunt u op deze dating pagina altijd wel iemand vinden die aan uw voorwaarden voldoet.

Lexa

Relatieplanet.nl 
Relatieplanet is een zeer grote datingcommunity waar meer dan 3.5 miljoen mensen staan ingeschreven. Relatieplanet is een populaire datingsite vanwege dit grote aanbod maar ook vanwege de gebruiksvriendelijke website. U kunt gratis lid worden van deze datingsite waarbij u een eigen profiel kunt aanmaken en vervolgens tot 10 foto's aan uw gratis datingsite profiel kunt toevoegen. Verder kunt u met een gratis profiel per dag reageren op 5 andere leden van deze datingsite.

relatieplanet 

Een serieuze dating- en kennismakingssite voor 40 plussers
Doyouwantme.nl richt zich op de serieuze 40 plusser, die contact wil leggen met andere leuke mensen via het internet. Het inschrijven, het plaatsen van een advertentie en het daarna rondkijken, selecteren en interesseberichtjes sturen is gratis. Leden hebben de mogelijkheid hun ideale partner te selecteren op dertig innerlijke en uiterlijke kenmerken en karaktereigenschappen.

dating 

41205 Dating 
41205.nl kent een wat andere benadering dan de bekendere datingsites. 41205 is een datingsite welke haar gebruikers in verschillende doelgroepen plaatst. Op deze manier hoopt deze datingsite beter te machen omdat gelijkgestemden elkaar makkelijker kunnen vinden. Deze datingsite maakt bijvoorbeeld onderscheid tussen personen met een lichamelijke beperking, senoren en 50+ ers, homoseksuelen en andere sub groepen. U kunt gratis proef lid worden van deze datingsite.

41205dating

e-Matching.nl
e-matching is waarschijnlijk de bekendste dating site voor hoger opgeleiden. deze datingsite richt zich speciaal op hogeropgeleiden. Hiermee doelt e-matching voornamelijk op mensen met een MBO+, HBO of Universitaire opleiding. Via de website kunt u gemakkelijk in contact komen met andere hoger opgeleide personen die op zoek zijn naar een date of relatie. U kunt eerst gratis lid worden om zo te kijken of e-matching.nl een geschikte datingsite voor u is.

ematching

yesnomayb 

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***