Informatie
keuze menu:

-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Baby
-Cadeau

-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Verzekeringen

-Info van A-Z

 

 


Beamer

Een beamer is niets anders dan een computergestuurde projector. Met een beamer kunt u dus een beeld projecteren op een door u uitgekozen plaats. Een beamer wordt veelal gebruikt voor (bedrijfs) presentaties maar kan ook goed ingezet worden voor het kijken van tv of film met een grote groep mensen. Beamers zijn over het algemeen niet goedkoop maar wel practisch.

Een Beamer kunt u ook makkelijk op internet bestellen en bij u thuis laten bezorgen. De prijs op internet kan goedkoop uitvallen. Dit kan goedkoper doordat webwinkels vaak minder kosten hebben. Op internet kunt u daarnaast gemakkelijk prijzen van een Beamer vergelijken. Zo kunt u zelf de goedkoopste of beste Beamer zoeken zonder dat u met een vervelende verkoper te maken hebt. Wanneer u interesse heeft om het internet aanbod te bekijken, kunt u terecht op één van de volgende websites:

Bobshop: voor alles met een stekker, alleen de prijs is gekker! 
Bij Bobshop vind je een breed assortiment consumentenelektronica tegen scherpe prijzen. Met de volledige service en garantie zoals je die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als dealer van alle grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing.

De bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar je kunt ook kiezen om af te halen in een afhaaldepot.

Op de website van Bobshop ziet u links de categorie TV, Plasma & LCD. Hier vindt u een aanbod van Beamers.

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***