Informatie
keuze menu:

-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Baby
-Cadeau

-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Verzekeringen

-Info van A-Z

 

 


Breedbeeld Televisie

Op Televisie gebied zijn er de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest. Deze televisie ontwikkelingen richten zich op het aanbod (nieuwe zenders) maar zeker op de televisie als product zelf. De laatste ontwikkelingen zijn in kleine mate de breedbeeld televisie, maar voornamelijk de Plasma TV en de LCD televisie.

Naast het product kunt u tegenwoordig ook kiezen hoe u uw televisie signaal wilt ontvangen. De meest gangbare manier is ondanks vele vernieuwingen nog altijd tv via de kabel. Maar ook de digitale televisie maakt de laatste tijd een opmars. De keuze voor digitale televisie of televisie via de kabel maakt niet uit voor de aanschaf van een televisie.

Een breedbeeld televisie kunt u ook makkelijk op internet bestellen en bij u thuis laten bezorgen. De prijs op internet kan goedkoop uitvallen. Dit kan goedkoper doordat webwinkels vaak minder kosten hebben. Op internet kunt u daarnaast gemakkelijk prijzen van een tv of televisie vergelijken. Zo kunt u zelf de goedkoopste of beste breedbeeldtelevisie zoeken zonder dat u met een vervelende verkoper te maken hebt. Wanneer u interesse heeft om het internet aanbod te bekijken, kunt u terecht op één van de volgende websites:

BCC: Every day low pricing!
BCC.nl is één van de bekendste en succesvolste aanbieders voor consumentenelektronica en witgoed in Nederland. BCC.nl is onderdeel van de landelijke winkelformule BCC. BCC.nl biedt de consument een enorm assortiment met zeer uitgebreide service. Als onderdeel van een groot internationaal concern heeft BCC.nl altijd de nieuwste en meest gewilde producten direct leverbaar.

televisie 

BCC garandeert de laagste prijs. Dagelijks checken we voor u de prijzen van honderden concurrenten. Indien nodig verlagen we de prijzen - hierdoor weet u zeker dat u bij BCC altijd het goedkoopst uit bent. 

• Het gemak van thuisbezorging door heel Nederland;
• Gratis 2 jaar garantie en uitbreidingsmogelijkheden tot 5 jaar;
• Veel verschillende en veilige betaalmethoden;
• BCC.nl plaatst en installeert de producten door professionals.

Door bovenin de website van BCC op BEELD te klikken, komt u bij het aanbod breedbeeld televisies!

Bobshop: voor alles met een stekker, alleen de prijs is gekker! 
Bij Bobshop vind je een breed assortiment consumentenelektronica tegen scherpe prijzen. Met de volledige service en garantie zoals je die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als dealer van alle grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing.

De bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar je kunt ook kiezen om af te halen in een afhaaldepot.

Op de website van Bobshop ziet u links de categorie TV, Plasma en LCD. Hier vindt u het aanbod van breedbeeld televisies.

Budgethouse Electronics! 
Budgethouse is gespecaliseerd in het verkopen van elektronische apparaten via het internet. Zij verkopen aan bedrijven en consumenten. In 2001 zijn zij, als een van de eerste, begonnen met het aanbieden van elektronische apparaten op het internet.Al hun inkopen doen zij bij de officiële Nederlandse importeurs of via Nederlandse groothandels. Zij zijn voortdurend op zoek naar de laagste inkoopprijzen, zodat zij hun producten ook zeer voordelig kunnen aanbieden.

breedbeeldtv 

Op de website van budgethouse, vindt u boven in beeld de categorie televisie, in deze categorie vind u de breedbeeld televisie onder de categorie KTV (kleuren televisie)!

 

 

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***