Informatie
keuze menu:

-Baby
-Cadeau

-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Verzekeringen
-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Info van A-Z

 


Electronica - DVD Recorder

Bijna iedereen heeft inmiddels een DVD speler in huis en het begrip videoband lijkt langzaam te verdwijnen. Dit is echter niet vreemd omdat een DVD kwalitatief veel beter is. Op DVD gebied zijn er inmiddels al meerdere mogelijkheden. Naast de gewone standaard dvd speler bestaan er inmiddels ook dvd recorders (voor opnemen op dvd of harde schijf) en portable dvd spelers (draagbare dvd speler).

Een DVD recorder kunt u ook makkelijk op internet bestellen en bij u thuis laten bezorgen. De prijs op internet kan goedkoop uitvallen. Dit kan goedkoper doordat webwinkels vaak minder kosten hebben. Op internet kunt u daarnaast gemakkelijk prijzen van een DVD recorder vergelijken. Zo kunt u zelf de goedkoopste of beste DVD recorder zoeken zonder dat u met een vervelende verkoper te maken hebt. Wanneer u interesse heeft om het internet aanbod te bekijken, kunt u terecht op één van de volgende websites:

BCC: Every day low pricing!
BCC.nl is één van de bekendste en succesvolste aanbieders voor consumentenelektronica en witgoed in Nederland. BCC.nl is onderdeel van de landelijke winkelformule BCC. BCC.nl biedt de consument een enorm assortiment met zeer uitgebreide service. Als onderdeel van een groot internationaal concern heeft BCC.nl altijd de nieuwste en meest gewilde producten direct leverbaar.

bcc 

BCC garandeert de laagste prijs. Dagelijks checken we voor u de prijzen van honderden concurrenten. Indien nodig verlagen we de prijzen - hierdoor weet u zeker dat u bij BCC altijd het goedkoopst uit bent. 

• Het gemak van thuisbezorging door heel Nederland;
• Gratis 2 jaar garantie en uitbreidingsmogelijkheden tot 5 jaar;
• Veel verschillende en veilige betaalmethoden;
• BCC.nl plaatst en installeert de producten door professionals.

Door bovenin de website van BCC op BEELD te klikken, komt u bij het aanbod DVD & Video. Hier kunt u de DVD spelers selecteren.

Bobshop: voor alles met een stekker, alleen de prijs is gekker! 
Bij Bobshop vind je een breed assortiment consumentenelektronica tegen scherpe prijzen. Met de volledige service en garantie zoals je die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als dealer van alle grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing.

De bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar je kunt ook kiezen om af te halen in een afhaaldepot.

Op de website van Bobshop ziet u links de categorie Audio & DVD. Hier vindt u een aanbod van DVD spelers.

Budgethouse Electronics! 
Budgethouse is gespecaliseerd in het verkopen van elektronische apparaten via het internet. Zij verkopen aan bedrijven en consumenten. In 2001 zijn zij, als een van de eerste, begonnen met het aanbieden van elektronische apparaten op het internet.Al hun inkopen doen zij bij de officiële Nederlandse importeurs of via Nederlandse groothandels. Zij zijn voortdurend op zoek naar de laagste inkoopprijzen, zodat zij hun producten ook zeer voordelig kunnen aanbieden.

budgethouse 

Op de website van budgethouse, vindt u boven in beeld de categorie Video! Vanaf deze categorie kunt u doorgaan naar de categorie DVD spelers.

 

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***