Informatie
keuze menu:

-Baby
-Cadeau

-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Verzekeringen
-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Info van A-Z

 


Electronica - Televisie

Een televisie kunt u makkelijk op internet bestellen en bij u thuis laten bezorgen. De prijs op internet kan goedkoop uitvallen. Dit kan goedkoper doordat webwinkels vaak minder kosten hebben. Op internet kunt u daarnaast gemakkelijk prijzen van een tv of televisie vergelijken. Zo kunt u zelf de goedkoopste of beste televisie zoeken zonder dat u met een vervelende verkoper te maken hebt. Wanneer u interesse heeft om het internet aanbod te bekijken, kunt u terecht op één van de volgende websites:

Modern.nl
Modern.nl is de grootste fullservice internetshop voor consumentenelektronica in Nederland en komt voort uit de winkelformule Modern Electronics / Radio Modern. Modern.nl biedt de consument een groot assortiment consumentenelektronica met uitgebreide service. Op alle aankopen ontvangt de consument:

• Gratis bezorging
• Gratis 2 jaar garantie en uitbreidingsmogelijkheden tot 5 jaar.
• Uitgebreid betaalgemak o.a. uitgesteld betalen
• Plaatsen en aansluiten

BCC: Every day low pricing!
BCC.nl is één van de bekendste en succesvolste aanbieders voor consumentenelektronica en witgoed in Nederland. BCC.nl is onderdeel van de landelijke winkelformule BCC. BCC.nl biedt de consument een enorm assortiment met zeer uitgebreide service. Als onderdeel van een groot internationaal concern heeft BCC.nl altijd de nieuwste en meest gewilde producten direct leverbaar.

Bobshop: voor alles met een stekker, alleen de prijs is gekker! 
Bij Bobshop vind je een breed assortiment consumentenelektronica tegen scherpe prijzen. Met de volledige service en garantie zoals je die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als dealer van alle grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing.

De bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar je kunt ook kiezen om af te halen in een afhaaldepot.

Budgethouse Electronics! 
Budgethouse is gespecaliseerd in het verkopen van elektronische apparaten via het internet. Zij verkopen aan bedrijven en consumenten. In 2001 zijn zij, als een van de eerste, begonnen met het aanbieden van elektronische apparaten op het internet.Al hun inkopen doen zij bij de officiële Nederlandse importeurs of via Nederlandse groothandels. Zij zijn voortdurend op zoek naar de laagste inkoopprijzen, zodat zij hun producten ook zeer voordelig kunnen aanbieden.

budgethouse

Op Televisie gebied zijn er de laatste jaren veel ontwikkelingen geweest. Deze televisie ontwikkelingen richten zich op het aanbod (nieuwe zenders) maar zeker op de televisie als product zelf. De laatste ontwikkelingen zijn in kleine mate de breedbeeld televisie, maar voornamelijk de Plasma TV en de LCD televisie.

Naast het product kunt u tegenwoordig ook kiezen hoe u uw televisie signaal wilt ontvangen. De meest gangbare manier is ondanks vele vernieuwingen nog altijd tv via de kabel. Maar ook de digitale televisie maakt de laatste tijd een opmars. De keuze voor digitale televisie of televisie via de kabel maakt niet uit voor de aanschaf van een televisie.

 
 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***