Informatie
keuze menu:

-Baby
-Cadeau

-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Verzekeringen
-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Info van A-Z

 


Electronica - Verzorging - Zonnehemel

Verzorgings producten zijn er tegenwoordig in overvloed, u kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een apparaat voor. Voor de meeste verzorgings apparaten bestaat echter wel een markt waardoor er altijd meerdere aanbieder zijn.

Een zonnehemel lijkt veel op een zonnebank. Een zonnehemel bestaat echter uit een bruiner voor één kant. Een voordeel is wel dat een zonnehemel minder plek inneemt en gemakkelijk boven een stoel of bed kan worden geplaatst.

Een zonnehemel kunt u ook makkelijk op internet bestellen en bij u thuis laten bezorgen. De prijs op internet kan goedkoop uitvallen. Dit kan goedkoper doordat webwinkels vaak minder kosten hebben. Op internet kunt u daarnaast gemakkelijk prijzen van een zonnehemel vergelijken. Zo kunt u zelf de goedkoopste of beste zonnehemel zoeken zonder dat u met een vervelende verkoper te maken hebt. Wanneer u interesse heeft om het internet aanbod te bekijken, kunt u terecht op één van de volgende websites:

Kijkshop, meteen de beste keuze!
Kijkshop biedt een veelzijdig assortiment van ruim 3.500 (merk)artikelen, variërend van sieraden, parfumerie, horloges, huishoudelijk en persoonlijke verzorging tot doe-het-zelf, audio/video, telecommunicatie, office en foto/film. Door de combinatie van inkopen voor de laagste prijs en verkopen achter glas is Kijkshop in staat de prijzen scherp te houden.

kijkshop 

Bovenin de website van kijkshop kunt u de categorie persoonlijke verzorging selecteren. Hier vindt u de zonnehemels onder de subcategorie Bruiningsapparatuur!

BCC: Every day low pricing!
BCC.nl is één van de bekendste en succesvolste aanbieders voor consumentenelektronica en witgoed in Nederland. BCC.nl is onderdeel van de landelijke winkelformule BCC. BCC.nl biedt de consument een enorm assortiment met zeer uitgebreide service. Als onderdeel van een groot internationaal concern heeft BCC.nl altijd de nieuwste en meest gewilde producten direct leverbaar.

bcc 

BCC garandeert de laagste prijs. Dagelijks checken we voor u de prijzen van honderden concurrenten. Indien nodig verlagen we de prijzen - hierdoor weet u zeker dat u bij BCC altijd het goedkoopst uit bent. 

• Het gemak van thuisbezorging door heel Nederland;
• Gratis 2 jaar garantie en uitbreidingsmogelijkheden tot 5 jaar;
• Veel verschillende en veilige betaalmethoden;
• BCC.nl plaatst en installeert de producten door professionals.

Door bovenin de website van BCC op GEZOND en VERZORGING te klikken, komt u bij het aanbod verzorging! hier kunt u aan de linker zijde ZONNEN selecteren!

Bobshop: voor alles met een stekker, alleen de prijs is gekker! 
Bij Bobshop vind je een breed assortiment consumentenelektronica tegen scherpe prijzen. Met de volledige service en garantie zoals je die mag verwachten van een gerenommeerde internetwinkel. Als dealer van alle grote merken zijn altijd de Nederlandse garantievoorwaarden van toepassing.

De bestelling wordt snel en professioneel thuis afgeleverd, maar je kunt ook kiezen om af te halen in een afhaaldepot.

Op de website van Bobshop ziet u links de categorie PERSOONLIJKE VERZORGING. Hier vindt u een aanbod van Zonnehemels.

 

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***