Informatie
keuze menu:

-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen

-Info van A-Z

 

 


Valentijnsdag

Valentijnsdag wordt gezien als een internationale dag van de geliefde en wordt ieder jaar op 14 februari gevierd. Valentijnsdag is oorspronkelijk bedoeld als dag waarop mensen elkaar anoniem de liefde konden verklaren door middel van een anonieme valentijnskaart. Aan het einde van de 20ste eeuw zagen de Verenigde Staten echter kans om meer nadruk te leggen op het woord liefde in het algemeen in plaats van anonieme liefde. Dit is dan ook de reden dat Valentijnsdag tegenwoordig niet meer enkel voor anonieme geliefde is.

De reden dat de Verenigde Staten de nadruk op liefde begonnen te leggen was een commerciële. Het feest won in korte tijd aan populariteit en zoals u begrijpt was dit goed voor de omzet van Amerikaanse cadeauwinkels, boekwinkels en bloemenwinkels.

Halfweg de jaren 90 sloeg Valentijnsdag over naar een aantal Europeesche landen, waaronder Nederland. In korte tijd is Valentijnsdag hier een bekende dag geworden waarbij het inmiddels gebruikelijk is om uw geliefde te voorzien van iets speciaals.

Belatio
Belatio is een online warenhuis met meer dan 10.000 artikelen. Hier kunt u ondermeer terecht voor dames en heren geuren, maar ook voor bijvoorbeeld lingerie of andere spannende cadeaus.

Valentijngifts.nl
Verras uw liefde met een origineel cadeau! Op Valentijnsgifts.nl worden leuke en originele Valentijn kado's verkocht.

Bouquet.nl
Bouquet.nl is één van de eerste internetbloemisten en bestaat nu al 10 jaar. Bouquet.nl heeft een speciale valentijnsafdeling met o.a. boeketten

Valentijn cadeaus vind je op de valentijnsite
Een webshop vol met valentijn cadeaus, o.a. heliumballonnen, knuffels maar ook champagne en nog veel meer. 

Hotelsdecharme.nl
Hotels de Charme.nl is de website met sfeer hotels, romantische hotels , landelijke hotels en charmante hotels door een groot deel van Europa

Verras je Valentijn met een ValentijnsTelegram! En win een diner voor 2!  

Chocolats.nl
Exclusieve ambachtelijke chocolade voor de echte liefhebber

abokado.nl
Abokado.nl is de nieuwste en leukste kado site van Nederland. Op Abokado kies je snel en makkelijk een leuk kadoabonnement

Verwen je Geliefde met een Erotische Verrassing
Het is weer bijna Valentijn en wat is er dan leuker om jou geliefde te verwennen met een erotische verrassing! 

Bestel een rozenboeket voor je Valentijn
Je geliefde verrassen met het ultieme cadeau; rozen! Bestel ze op BloemistenGroep.nl, wij bezorgen je valentijnsgroet desgewenst anoniem. 

Valentijnscadeau per sms 

Mannen, geen inspiratie voor valentijn? Een Rituals pakket valt altijd in de smaak bij de vrouwen! Makkelijk & snel in huis. 


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***