Home

Poker
Blinds
Bluffen
Cash Games
Downloads
Gratis Poker

Internet Poker

Limieten
Online Poker
Pokerhand

Poker sites
Texas Hold'Em
Toernooi

3d Poker

Overig:
-Baby
-Cadeau

-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Vakantie
-Tijdschriften
-Verzekeringen
-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed

-Info van A-ZPoker - 3D Poker

Poker is een kaartspel, wat veel in casino’s, op internet of thuis wordt gespeeld. Officieel is poker een gokspel. Meer over pokeren: www.online-pokeren.org

Op internet kunt u goed terecht om uw poker vaardigheden wat te oefenen, of om te proberen geld te verdienen met uw internet poker spel. Voor de geïnteresseerden zijn er meerdere websites waar u online een potje kunt pokeren.

De poker software blijft zich ontwikkelen en poker programma's worden dan ook steeds mooier. Tegenwoordig kunt u op pokersites zoals PKR een eigen karakter aanmaken en in 3d tegen anderen pokeren. Inmiddels telt de website van PKR al ruim een miljoen pokerspelers.

PKR
Pkr is een relatief nieuwe pokersite die voornamelijk uitblinkt vanwege de prachtige 3d pokertafels. Bij Pkr maakt u uw eigen poker karakter waarmee u aan de 3d tafels plaatsneemt.

PKR

Partypoker
Partypoker is een bekende naam in de pokerwereld en tevens sponsor van verschillende grote poker toernooien. De software is eenvoudig te begrijpen. Partypoker heeft voornamelijk spelers uit europa en azie.

Gif Banners

 

Meer over pokeren: www.online-pokeren.org

 

 

 

everestpoker

 
Privacy | Disclaimer | Contact | Links | Sitemap