Informatie
keuze menu:

-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen

-Info van A-Z

 

 


Speelgoed Auto's
Zie ook: Knuffels, Modelauto's, Trapauto, Cartoon, Houten speelgoed, Puzzels, Spellen, Kinder DVD, Kinderboeken, Treinen, Poppenwagens, Lego, Buiten speelgoed, Auto's, Knutselen en Poppen!

Vele ouders geven aan dat het soms best wel eens zwaar kan zijn om met hun zoon of dochter een speelgoedwinkel te bezoeken. Kinderen zouden zich uren kunnen vermaken in een speelgoedwinkel en het liefst zouden ze alles mee naar huis nemen. Het kan hierom wel eens voorkomen dat ouders bewust een speelgoedwinkel links laten liggen.

De huidige markt maakt het voor ouders makkelijk om speelgoed aan te schaffen en om deze eventueel ook thuis te laten bezorgen. Ook kunt u kleine of grote speelgoed auto's bestellen. Dit is voornamelijk leuk voor jongens die hier vaak uren mee zoet zijn. Wanneer u interesse heeft in het bestellen van een leuke speelgoedauto, kunt u terecht op één van de volgende websites:

Speelgoedpostorder.nl
SpeelgoedPostorder.nl is een onderdeel van Dression Online Trading, opgericht in 1999 en sindsdien één van de toonaangevende online internet winkels. Speelgoedpostorder.nl presenteert een uitgebreid assortiment speelgoed en pluche knuffelbeesten voor baby's en kinderen. Zij hebben heel veel diverse speelgoedauto's zoals: politieauto's, brandweerauto's auto's met aanhanger, radiografisch bestuurbare auto's, boerderijauto's, legerauto's, race auto's en meer. De verzendkosten bedragen € 4,50 per order. Levertijd is gemiddeld 1 à 2 dagen. Er wordt direct uit voorraad geleverd.

speelgoedpostorder

Modelcarweb.nl
Modelcarweb.nl verkoopt miniaturen van de mooiste (droom)auto's.

In de shop vindt u een ruim assortiment van alle soorten auto's en merken tegen een gunstige prijs. Deze auto's variëren van een schaal van 1:9 tot 1:64, dus zorgen maken over waar de auto een plekje krijgt, hoeft niet meer.


De modellen zijn ingedeeld in de categorieën Formule 1, Race/Rally, Motor, Sportwagens, Straatmodellen en TV/Movie.

speelgoed postorder

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***