Informatie
keuze menu:

-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen

-Info van A-Z

 

 


Speelgoed (bord)spellen
Zie ook: Knuffels, Modelauto's, Trapauto, Cartoon, Houten speelgoed, Puzzels, Spellen, Kinder DVD, Kinderboeken, Treinen, Poppenwagens, Lego, Buiten speelgoed, Auto's, Knutselen en Poppen!

Vele ouders geven aan dat het soms best wel eens zwaar kan zijn om met hun zoon of dochter een speelgoedwinkel te bezoeken. Kinderen zouden zich uren kunnen vermaken in een speelgoedwinkel en het liefst zouden ze alles mee naar huis nemen. Het kan hierom wel eens voorkomen dat ouders bewust een speelgoedwinkel links laten liggen.

De huidige markt maakt het voor ouders makkelijk om speelgoed aan te schaffen en om deze eventueel ook thuis te laten bezorgen. Ook spellen kunt u makkelijk via het internet aanschaffen en laten bezorgen. Een voordeel hierbij is dat dit op internet vaak goedkoper is, ook kunt u makkelijk zoeken of er iets leuks voor u of uw kinderen tussen zit. Natuurlijk zijn er niet alleen bordspellen maar ook leuke grondspellen kaartspellen etc. Wanneer u hier interesse in heeft kunt u terecht op één van de onderstaande websites:

Speelgoedpostorder.nl
SpeelgoedPostorder.nl is een onderdeel van Dression Online Trading, opgericht in 1999 en sindsdien één van de toonaangevende online internet winkels. Speelgoedpostorder.nl presenteert een uitgebreid assortiment speelgoed en pluche knuffelbeesten voor baby's en kinderen. Zij hebben heel veel diverse speelgoedauto's zoals: politieauto's, brandweerauto's auto's met aanhanger, radiografisch bestuurbare auto's, boerderijauto's, legerauto's, race auto's en meer. De verzendkosten bedragen € 4,50 per order. Levertijd is gemiddeld 1 à 2 dagen. Er wordt direct uit voorraad geleverd.

speelgoedpostorder

hetspeelplein.nl 
Hetspeelplein.nl is hét adres voor alle soorten houten speelgoed. Leuke, schattige en originele cadeau-ideetjes die je in geen andere speelgoedwinkel zult vinden. Hetspeelplein.nl heeft speelgoed en aanverwante artikelen voor kinderen van 0 tot plm. 12 jaar.

speelplein

Je vindt bij hetspeelplein.nl o.a. schaakspellen, schaakborden, schakstukken, damborden, damstenen, kaartspellen, domino en andere kleine spelletjes.

speelgoed postorder

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***