Informatie
keuze menu:

-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen

-Info van A-Z

 

 


Speelgoed Kinder DVD
Zie ook: Knuffels, Modelauto's, Trapauto, Cartoon, Houten speelgoed, Puzzels, Spellen, Kinder DVD, Kinderboeken, Treinen, Poppenwagens, Lego, Buiten speelgoed, Auto's, Knutselen en Poppen!

Vele ouders geven aan dat het soms best wel eens zwaar kan zijn om met hun zoon of dochter een speelgoedwinkel te bezoeken. Kinderen zouden zich uren kunnen vermaken in een speelgoedwinkel en het liefst zouden ze alles mee naar huis nemen. Het kan hierom wel eens voorkomen dat ouders bewust een speelgoedwinkel links laten liggen.

Veel kinderen vinden het leuk om een mooie kinderfilm te zien. Dit kan gaan om een tekenfilm (disneyfilm) of om een gewone film die nederlands gesproken is. Een dergelijke dvd kan best goedkoop aangeschaft worden bij verschillende winkels. Ook kunt u deze op internet bestellen en laten thuisbezorgen. Neemt u eens een kijkje op één van de volgende websites:

Speelgoedpostorder.nl
SpeelgoedPostorder.nl is een onderdeel van Dression Online Trading, opgericht in 1999 en sindsdien één van de toonaangevende online internet winkels. Speelgoedpostorder.nl heeft een aparte categorie voor kinderfilms waar het aanbod kan wisselen. Ze bieden voornamelijk tekenfilms aan. De verzendkosten bedragen € 4,50 per order. Levertijd is gemiddeld 1 à 2 dagen. Er wordt direct uit voorraad geleverd.

Speelgoedpostorder heeft onder de categorie kinderfilm op DVD hun gehele aanbod staan.

Kinder films bij jemiemedia.com!
Bestel nu uw favoriete dvd's gemakkelijk online zonder dat u zich hiervoor hoeft te registreren.

Jemie Media is in April 2006 online gegaan en groeit nog steeds ontzettend hard. Er staan nu +/- 50.000 films online en het aanbod wordt continu uitgebreid, onder andere met CD's en DVD's. Daarbij is er een groot assortiment van martial arts films.

De meeste dvd's die aangeboden worden zijn het scherpst geprijsd van Nederland en worden ook nog eens gratis thuisbezorgd. Ook staat service op de eerste plaats. Vragen worden via email doorgaans dezelfde dag nog beantwoord.

Er wordt ook veel aandacht aan het uiterlijk van de site besteed. Alle films die op de site staan, zijn voorzien van duidelijke tekst in het Engels en Nederlands en alle details en extra's van de film. Ook zijn de films voorzien van duidelijke dvd covers van hoge kwaliteit en bij veel films zult u ook screenshots en trailers treffen.

Goedkope DVD's
Goedkope en betrouwbare online DVD & games winkel (ook een fysieke winkel) die uit voorraad levert en inmiddels een goede naam heeft opgebouwd. Conversie en commissie (door een vast bedrag per stuk i.p.v. over de omzet) is aanzienlijk hoger (gem. 14%) dan bij de meeste partnerprogramma's!

 

speelgoed postorder

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic1

sidepic2

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***