Informatie
keuze menu:

-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen

-Info van A-Z

 

 


Speelgoed Lego
Zie ook: Knuffels, Modelauto's, Trapauto, Cartoon, Houten speelgoed, Puzzels, Spellen, Kinder DVD, Kinderboeken, Treinen, Poppenwagens, Lego, Buiten speelgoed, Auto's, Knutselen en Poppen!

Vele ouders geven aan dat het soms best wel eens zwaar kan zijn om met hun zoon of dochter een speelgoedwinkel te bezoeken. Kinderen zouden zich uren kunnen vermaken in een speelgoedwinkel en het liefst zouden ze alles mee naar huis nemen. Het kan hierom wel eens voorkomen dat ouders bewust een speelgoedwinkel links laten liggen.

Lego is voor zowel jongens als meisjes altijd een geliefd stuk speelgoed. Kinderen zullen zich hiermee niet snel vervelen omdat er erg veel mogelijkheden zijn. De huidige markt maakt het voor ouders makkelijk om lego op internet aan te schaffen en om deze eventueel ook thuis te laten bezorgen. Het kan zijn dat u op zoek bent naar een leuk kado of gewoon zomaar, wanneer u geïnteresseerd bent in het aanschaffen van lego, bezoek dan eens één van de volgende websites!

Speelgoedpostorder.nl
SpeelgoedPostorder.nl is een onderdeel van Dression Online Trading, opgericht in 1999 en sindsdien één van de toonaangevende online internet winkels. Speelgoedpostorder.nl presenteert een uitgebreid assortiment speelgoed en pluche knuffelbeesten voor baby's en kinderen. Zij hebben heel veel diverse speelgoedauto's zoals: politieauto's, brandweerauto's auto's met aanhanger, radiografisch bestuurbare auto's, boerderijauto's, legerauto's, race auto's en meer. De verzendkosten bedragen € 4,50 per order. Levertijd is gemiddeld 1 à 2 dagen. Er wordt direct uit voorraad geleverd.

speelgoedpostorder

lego heeft op deze website een eigen categorie, welke u links onder het kopje assortiment vindt.

Liesjes Houten Speelgoed
Liesjes Houten Speelgoed bestaat sinds september 2004 en is één van de meest toonaangevende en uitgebreide online houten speelgoedwinkels.

Liesjes Houten Speelgoed staat voor leuk, eerlijk, veilig, en natuurlijk speelgoed. Alles is van topkwaliteit. Het feit dat het speelgoed van Liesjes Houten speelgoed wordt gebruikt in vele kinderdagverblijven en kleuterscholen zegt genoeg! Naast houten speelgoed is er ook een zeer uitgebreid assortiment van andere soorten speelgoed zoals knuffels, meccano, lego, en nog veel meer.

liesje 

speelgoed postorder

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***