Informatie
keuze menu:

-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen

-Info van A-Z

 

 


Speelgoed Puzzel
Zie ook: Knuffels, Modelauto's, Trapauto, Cartoon, Houten speelgoed, Puzzels, Spellen, Kinder DVD, Kinderboeken, Treinen, Poppenwagens, Lego, Buiten speelgoed, Auto's, Knutselen en Poppen!

Vele ouders geven aan dat het soms best wel eens zwaar kan zijn om met hun zoon of dochter een speelgoedwinkel te bezoeken. Kinderen zouden zich uren kunnen vermaken in een speelgoedwinkel en het liefst zouden ze alles mee naar huis nemen. Het kan hierom wel eens voorkomen dat ouders bewust een speelgoedwinkel links laten liggen.

Een leuke puzzel doet het altijd goed bij kinderen en ouders. Met een puzzel zijn sommige kinderen soms uren zoet wat af en toe goed uit kan komen. Puzzels zijn er in vele verschillende soorten en maten, het verschil zit hem voornamelijk in het aantal puzzelstukjes van de puzzel en de grote van deze puzzel stukjes. Een puzzel kunt u gemakkelijk online bestellen en bij u thuis laten bezorgen. Enkele tips:

Puzzlestore.nl
Van Gotische vampieren tot vreedzame kleine elfjes...
Voor wie een landschap, een stilleven, een kunstwerk, een strip of een echte breinbreker legpuzzel wil... is er Puzzelstore.nl!

Puzzlestore.nl is Nederlands grootste legpuzzelwinkel te vinden op het net. Steeds meer jongeren, maar ook ouderen weten hun tijd goed te besteden met een leuke kwalitatief goede puzzel.Naast legpuzzels, heeft puzzlestore.nl ook een uitgebreide collectie met accessoires, om legpuzzels eenvoudig op te kunnen bergen.

Speelgoedpostorder.nl
SpeelgoedPostorder.nl is een onderdeel van Dression Online Trading, opgericht in 1999 en sindsdien één van de toonaangevende online internet winkels. Speelgoedpostorder.nl presenteert een uitgebreid assortiment speelgoed en pluche knuffelbeesten voor baby's en kinderen. Zij hebben heel veel diverse speelgoedauto's zoals: politieauto's, brandweerauto's auto's met aanhanger, radiografisch bestuurbare auto's, boerderijauto's, legerauto's, race auto's en meer. De verzendkosten bedragen € 4,50 per order. Levertijd is gemiddeld 1 à 2 dagen. Er wordt direct uit voorraad geleverd.

speelgoedpostorder

hetspeelplein.nl 
Hetspeelplein.nl is hét adres voor alle soorten houten speelgoed. Leuke, schattige en originele cadeau-ideetjes die je in geen andere speelgoedwinkel zult vinden. Hetspeelplein.nl heeft speelgoed en aanverwante artikelen voor kinderen van 0 tot plm. 12 jaar.

speelplein

Je vindt bij hetspeelplein.nl o.a. schaakspellen, schaakborden, schakstukken, damborden, damstenen, kaartspellen, domino en andere kleine spelletjes.

speelgoed postorder

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***