Informatie
keuze menu:

-Computer
-Electronica
-Printer Inkt
-Slaapzakken
-Speelgoed


-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Vakantie
-Verzekeringen

-Info van A-Z

 

 


Speelgoed Trapauto
Zie ook: Knuffels, Modelauto's, Trapauto, Cartoon, Houten speelgoed, Puzzels, Spellen, Kinder DVD, Kinderboeken, Treinen, Poppenwagens, Lego, Buiten speelgoed, Auto's, Knutselen en Poppen!

Vele ouders geven aan dat het soms best wel eens zwaar kan zijn om met hun zoon of dochter een speelgoedwinkel te bezoeken. Kinderen zouden zich uren kunnen vermaken in een speelgoedwinkel en het liefst zouden ze alles mee naar huis nemen. Het kan hierom wel eens voorkomen dat ouders bewust een speelgoedwinkel links laten liggen.

Een trapauto is eigenlijk al heel erg oud, toch blijft dit speelgoed erg populair en dan voornamelijk onder jongens. Een trapauto of skelter is een leuk stuk speelgoed waarbij het kind doorgaans erg veilig zit. Doorgaans zijn deze trapwagens of skelters ook erg stevig en robuust zodat deze naast de veiligheid ook erg lang meegaan. Naast trapauto's en skelters zijn er tegenwoordig ook electrische trap auto's op de markt. De klassieke loopauto (bv een loop tractor) blijft het ook altijd goed doen onder de jongere kinderen. Er zijn verschillende websites die trapauto's aanbieden, hieronder vindt u een selectie:

Trapautoshop
Bij Trapautoshop.nl vindt u vele merken en modellen speelgoedauto's. Het assortiment bestaat o.a. uit trapuato's die kinderen zelf moeten voortbewegen, maar ook elektrische modellen auto's en loopauto's. Dit is zonder meer de website met het grootste assortiment dus voor ieder wat wils. Er zijn merken als, Audi, Ferrari, BMW, Mercedes, Porsche en vele andere merken.

speelplein

De trapauto's worden per stuk geïmporteerd, dus de levertijd is 4 tot 8 weken. De verzendkosten bedragen € 20,00.

Speelgoedpostorder.nl
SpeelgoedPostorder.nl is een onderdeel van Dression Online Trading, opgericht in 1999 en sindsdien één van de toonaangevende online internet winkels. Speelgoedpostorder.nl heeft een aparte categorie voor trap en loopwagens waar het aanbod kan wisselen. De verzendkosten bedragen € 4,50 per order. Levertijd is gemiddeld 1 à 2 dagen. Er wordt direct uit voorraad geleverd.

trapauto

hetspeelplein.nl 
Hetspeelplein.nl is hét adres voor alle soorten houten speelgoed. Leuke, schattige en originele cadeau-ideetjes die je in geen andere speelgoedwinkel zult vinden. Hetspeelplein.nl heeft speelgoed en aanverwante artikelen voor kinderen van 0 tot plm. 12 jaar.

speelgoed

Het speelplein heeft onder de categorieën 'bewegen' en 'voor de jongens' de trapauto's staan, hierbij maken zij onderscheid tussen: Skelters, Tractoren, Trapauto's Babyauto, duwkarren, duwstokken, hobbelpaardjes, loopfietsjes en stepjes.

 
speelgoed postorder

sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***