Informatie
keuze menu:

-Telefoon
Abonnement
Camera
Goedkoop
Gratis Toestel
Headset
Internet
Lady Phone
Los toestel
Met Cadeau
MMS
Nieuw
Oplader
Overzicht
Prepay
Sim-only
Skype
Toestel+Abo
Verlengen
Zakelijk

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschriften
-Verzekeringen

 

 


Abonnement Mobiele Telefoon

Een telefoon abonnement is een overeenkomst waarbij afspraken gemaakt worden over het telefoon verbruik van een consument. Op deze manier hoeft u niet meer per minuut te betalen maar maakt u vooraf afspraken over het aantal belminuten per maand.

Een telefoon abonnement is, wanneer u geregeld belt, vaak goedkoper dan een prepaid telefoon. Dit omdat de kosten per minuut bij prepaid bellen, hoger ligt dan de kosten per minuut bij een abonnement.

Wanneer u een abonnement afsluit, zijn er vaak leuke extra's. Zo kunt u bijvoorbeeld gratis een telefoon krijgen bij uw abonnement, maar ook het ontvangen van fikse kortingen of grote cadeaus horen tot de mogelijkheden.

Een telefoon abonnement gebeurt tegenwoordig vaak via het internet, wanneer u hier interesse in heeft, kunt u eens een kijkje nemen op één van de door ons aangeraden websites.

Typhone
Sinds de oprichting in 2000 is Typhone uitgegroeid tot de toonaangevende telecomshop op internet. Typhone biedt gratis GSM's, mobiele telefoon abonnementen, voordelige sim only abonnementen en al het andere dat onder telecommunicatie verstaan wordt. Met scherpe prijzen en een superieure service voert Typhone als een van de weinige telecomshops het Thuiswinkel Waarborg.

debitel

www.ritel.nl
Hier vind je de allernieuwste mobieltjes en kun je kiezen uit de mooiste cadeau's. En in veel gevallen zijn deze nog gratis ook! Kortom, (Ri)tel uit je winst!

Ritel.nl levert alle abonnementen van de providers KPN/Hi, Vodafone, T-mobile, Telfort, debitel en Orange. Daarbij leveren zij van alle bekende merken de mobiele telefoons, waaronder Nokia, Samsung, Siemens, Sony Ericsson, Motorola, LG. Ritel.nl levert niet alleen mobiele telefoons, zo hebben zij vaak aanbiedingen met daarbij veel verschillende gratis producten zoals: Navigatie systemen, Computers, Notebooks, Spelcomputers, Mp3 spelers etc.

ritel 

Debitel
debitel Nederland B.V. is opgericht in 1993. debitel biedt mobiele telecomdiensten en mobiele internetdiensten voor de consumenten en zakelijke markt. Klanten bellen met debitel via het KPN en Telfort netwerk.

typhone

• Voordelige abonnementen
• Gratis de nieuwste toestellen
• Handige producten en diensten
• Niet netwerkgericht maar klantgericht
• Wisselen van netwerk wanneer u dat wilt
• Altijd spectaculaire acties 

Telfort.nl
Telfort is een Nederlandse leverancier van mobiele telecommunicatiediensten in het binnenland en buitenland. Telfort richt zich op consumenten en zakelijke klanten.

De producten zijn volledig afgestemd op de wensen van de Nederlandse markt. Voor de consument betekent dat: praktisch, slim en altijd waar voor je geld. Telfort doorbreekt vastgeroeste gewoonten in de Nederlandse markt. Zo maken zij bijvoorbeeld het gebruik van voicemail gratis. Inmiddels hebben al veel consumenten hun weg naar de internetshop gevonden.

telfort 

phone house 
The Phone House is met ruim 1650 winkels de grootste onafhankelijke retailketen in mobiele telefonie van Europa. Ook hebben ze in Nederland de meeste winkeldeuren. Ze hebben maar liefst 166 telecom winkels verdeeld door heel Nederland. Door de jarenlange ervaring weten ze precies wat de klanten van ze verwachten. Dankzij deze schat aan kennis is The Phone House precies in staat om vele voordelen te bieden.

The Phone House verkoopt telefoons zonder en met abonnement, Sim Only, ADSL, Accessoires en Prepaid toestellen. Ze zijn onafhankelijk, dus ze verkopen elk netwerk.

phonehouse 

Algebeld
Algebeld.nl is al jaren een online aanbieder voor mobiele abonnementen, gsm telefoons en de daarbij behorende accessoires.

Voordelen van Algebeld.nl:

-Nummerbehoud wordt volledig door Algeld.nl geregeld;
-De klant ontvangt direct het gekozen toestel of product bij nummerbehoud;
-Algebeld.nl beschikt over een uitgebreide matrix waarin de klant de mogelijkheid heeft om zijn eigen aanbieding samen te stellen;
-contracten worden direct na bestelling verzonden;
-uitstekende klantenservice.

algebeld.nl

telefoon abbonnement | telefoon abonnement mobiel | telefoon abonnementen | Goedkoop telefoon abonnement | abonnement gratis telefoon | Mobiele Telefoon Abonnement | Abonnement Playstation | Abonnement Wii 
Privacy | Disclaimer | Contact | links | Sitemap