Informatie
keuze menu:

-Verzekeringen
Auto
Boot
Brommer
Caravan
Evenementen
Fiets
Huisdieren
Inboedel
Kostbaarheden
Levens
Motor
Ongevallen
Opstal
Pensioen
Rechtsbijstand
Reis
Uitvaart
Voogdij
WA
Zorg

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Annuleringsverzekering

Wanneer u een reis boekt, doet u dit vaak een poosje van te voren. Er kan natuurlijk altijd wat gebeuren waardoor uw reis onverhoopt niet door kan gaan, voor deze situatie bestaat er een annuleringsverzekering. De annuleringsverzekering vergoed over het algemeen twee zaken:

  • De annuleringsverzekering vergoedt de reissom wanneer uw vakantie niet door kan gaan door een in de voorwaarde bepaalde gebeurtenis.
  • De annuleringsverzekering vergoedt een gedeelte van de reissom, wanneer u uw vakantie af moet breken door een in de voorwaarde bepaalde gebeurteni

Een annuleringsverzekering vergoedt enkel en alleen bij onvoorziene gebeurtenissen zoals bijvoorbeeld ziekte of het overlijden van een familie lid. De premie die u hiervoor betaald is over het algemeen een vast percentage van de totale reissom (ongeveer 4 a 5 procent)

De voorwaarden kunnen per aanbieder verschillen, dus lees deze altijd goed door.

Goedkope annuleringsverzekering aanvragen? Onze tip(s)
Vrijblijvend 1-3 annuleringsverzekerings offertes aavragen
iZio.nl: 1 verzekeringspakket, 1 prijs! Vanaf 7,50!

Wanneer u een offerte aanvraagt, geeft u aan dat u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen. Door gespecificeerde informatie op te geven over uw situatie zullen verzekeraars u vrijblijvend een voorstel doen voor een verzekering. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u altijd besluiten om kostenloos van de verzekering af te zien. Dus wanneer u een offerte aanvraagt zit u nergens aan vast!

 


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***