Informatie
keuze menu:

-Verzekeringen
Auto
Boot
Brommer
Caravan
Evenementen
Fiets
Huisdieren
Inboedel
Kostbaarheden
Levens
Motor
Ongevallen
Opstal
Pensioen
Rechtsbijstand
Reis
Uitvaart
Voogdij
WA
Zorg

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Bootverzekering

Er zijn vele verschillende bootverzekeringen in Nederland en dit komt voornamelijk omdat er ook vele verschillende vaartuigen op de Hollandse wateren varen. Een verzekering voor uw watervoertuig is met deze drukte natuurlijk geen overbodige luxe en wanneer u uw boot wil verzekeren is een bootverzekering vaak een logische keuze.

Een boot wordt standaard bij elke verzekering WA verzekerd, u kunt er zelf vaak wel voor kiezen om uw vaartuig extra te verzekeren tegen brand en of diefstal. Ook kunt u voor een volledig casco optie kiezen.

 
Voor boten geld dat kleine boten zoals roeiboten of boten met minder dan 4pk niet WA verzekerd dienen te worden. Deze ongelukken vallen onder u WA-verzekering.

Voor overige boten gelden per boot vaak verschillende tarieven en regels. De regels omvatten over het algemeen ook een limiet op het vaargebied.

Lees voor het afsluiten van een bootverzekering goed de polisvoorwaarde om uw verzekering zo goed mogelijk op uw persoonlijke situatie af te stemmen.

Goedkope bootverzekering afsluiten? onze tip(s)
-FBTO - Bootverzekering
-DIKS - Boot verzekering
-Offerte bootverzekering

Wanneer u een offerte aanvraagt, geeft u aan dat u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen. Door gespecificeerde informatie op te geven over uw situatie zullen verzekeraars u vrijblijvend een voorstel doen voor een verzekering. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u altijd besluiten om kostenloos van de verzekering af te zien. Dus wanneer u een offerte aanvraagt zit u nergens aan vast!


   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***