Informatie
keuze menu:

-Verzekeringen
Auto
Boot
Brommer
Caravan
Evenementen
Fiets
Huisdieren
Inboedel
Kostbaarheden
Levens
Motor
Ongevallen
Opstal
Pensioen
Rechtsbijstand
Reis
Uitvaart
Voogdij
WA
Zorg

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Bruiloftsverzekering, Huwelijksverzekering

Voor veel mensen is hun trouwdag de mooiste dag van hun leven. Het is daarom ook niet wenselijk dat er iets misgaat deze dag. Het kan bijvoorbeeld zijn dat sommige gasten of uzelf geen goede gezondheid hebben, waardoor de bruiloft uitgesteld moet worden. Misschien kan de band niet meer komen, of brengt uzelf of uw gasten schade toe aan de locatie.

In principe gaat u hier niet van uit maar mocht er wel iets gebeuren dan is het verstandig om een huwelijksverzekering achter de hand te hebben.

Doorgaans kost een dergelijke verzekering ongeveer 150 euro, waarmee u zich meestal verzekerd voor een bedrag tot 10.000 euro.

Goedkope Bruiloftsverzekering aanvragen? Onze tip(s)
Trouwverzekering van Trouwzeker.nl
Vrijblijvend 1-3 Huwelijksverzekerings offertes aavragen

Wanneer u een offerte aanvraagt, geeft u aan dat u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen. Door gespecificeerde informatie op te geven over uw situatie zullen verzekeraars u vrijblijvend een voorstel doen voor een verzekering. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u altijd besluiten om kostenloos van de verzekering af te zien. Dus wanneer u een offerte aanvraagt zit u nergens aan vast!

    
*** © Tosl Media 2007-2013 ***