Informatie
keuze menu:

-Verzekeringen
Auto
Boot
Brommer
Caravan
Evenementen
Fiets
Huisdieren
Inboedel
Kostbaarheden
Levens
Motor
Ongevallen
Opstal
Pensioen
Rechtsbijstand
Reis
Uitvaart
Voogdij
WA
Zorg

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Hondenverzekering

zie ook: huisdierenverzekering | kattenverzekering | konijnenverzekering | paardenverzekering

Speciaal voor honden kunt u een hondenverzekering afsluiten. Een hondenverzekering valt doorgaans onder de algemene huisdieren verzekering.

Een huisdier kan veel kosten met zich meebrengen, voor de onvoorziene kosten van uw dier kunt u zich verzekeren middels een huisdierverzekering. Bedenk bij het afsluiten van een huisdierenverzekering altijd goed dat er veel voorwaarden worden gesteld op het gebied van uitbetalingen, de huisdierenverzekering dekt in eerste instantie enkel de onvoorziene kosten en dus niet bijvoorbeeld jaarlijkse inentingen of een wormkuur.

Waarvoor heeft u dan een huisdierverzekering nodig? Een huisdierenverzekering is altijd een wel overwogen beslissing waarbij u de kosten en de risico’s goed op een rijtje moet zetten. Het heeft niet voor elk dier evenveel nut om deze te verzekeren en hier moet u zelf een afweging over maken.

Een huisdierenverzekering splits zich over het algemeen op in vier categoriën:

  • Reisverzekering
  • Overlijdensverzekering
  • Ziektekostenverzekering
  • Ongevallenverzekering

Vooral een ongevallen verzekering is voor de wat ‘wildere’ dieren vaak geen overbodige luxe. Wanneer uw dier in een wilde bui ongelukken veroorzaakt kunnen de kosten soms erg oplopen.

Maak wel altijd een goede afweging en lees de polisvoorwaarden aandachtig door, zo voorkomt u misverstanden en verrassingen.

Goedkope huisdierenverzekering afsluiten? onze tip(s)
Petplan - Huisdier Verzekering
Vrijblijvend 1-3 huisdierverzekering offertes aanvragen

Wanneer u een offerte aanvraagt, geeft u aan dat u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen. Door gespecificeerde informatie op te geven over uw situatie zullen verzekeraars u vrijblijvend een voorstel doen voor een verzekering. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u altijd besluiten om kostenloos van de verzekering af te zien. Dus wanneer u een offerte aanvraagt zit u nergens aan vast!


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

sidepic5

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***