Informatie
keuze menu:

-Verzekeringen
Auto
Boot
Brommer
Caravan
Evenementen
Fiets
Huisdieren
Inboedel
Kostbaarheden
Levens
Motor
Ongevallen
Opstal
Pensioen
Rechtsbijstand
Reis
Uitvaart
Voogdij
WA
Zorg

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Muziekinstrumentenverzekering - Instrumentenverzekering

Zie ook kostbaarhedenverzekeringverzekering

Een Muziekinstrumentenverzekering beschermt uw instrument, als deze door een externe oorzaak schade oploopt, vermist raakt of gestolen wordt. Dit geld over het algemeen niet alleen voor binnenshuis maar ook wanneer u uw muziekinstrument ergens anders mee naar toe neemt. Een instrumentenverzekering is aan te raden voor duurdere instrumenten die schade gevoelig zijn, zoals bijvoorbeeld: gitaar, klarinet, bas, contrabas, accordeon, saxofoon, viool, drumstel, piano, keybord, trompet, trombone of tuba.

Bij het afluiten van een instrumentenverzekering voor een nieuwe aanschaf, wordt de premie berekend aan de hand van de nieuwwaarde. Bij een reeds gebruikt muziekinstrument, dient het voorwerp getaxeerd te worden en wordt de premie berekend vanuit de taxatie waarde. In alle gevallen geld, dat er niet meer uitgekeerd kan worden als de vastgestelde waarde. Bij een muziekinstrument zal er ook een afschrijving zijn van de waarde van uw voorwerp, wat van invloed kan zijn op uw polis. Lees voor exacte voorwaarden altijd goed uw polis door.

muziekinstrumentenverzekering afsluiten? Onze tip(s)
Vrijblijvend offerte MuziekInstrumentenverzekering aanvragen

Wanneer u een offerte aanvraagt, geeft u aan dat u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen. Door gespecificeerde informatie op te geven over uw situatie zullen verzekeraars u vrijblijvend een voorstel doen voor een verzekering. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u altijd besluiten om kostenloos van de verzekering af te zien. Dus wanneer u een offerte aanvraagt zit u nergens aan vast!

 

 


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***