Informatie
keuze menu:

-Verzekeringen
Auto
Boot
Brommer
Caravan
Evenementen
Fiets
Huisdieren
Inboedel
Kostbaarheden
Levens
Motor
Ongevallen
Opstal
Pensioen
Rechtsbijstand
Reis
Uitvaart
Voogdij
WA
Zorg

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Oldtimerverzekering

zie ook autoverzekering en cabrioletverzekering

Alle autobezitters in Nederland dienen deze auto verplicht te verzekeren tegen mogelijke ongevallen. Op deze manier is dankzij de autoverzekering de schade die u bij een ander aanricht altijd verzekerd. Het hangt echter van het soort autoverzekering af, of uw schade al dan niet zal worden vergoed.

Voor een oldtimer gelden echter iets andere regels dan voor auto’s. Voor een oldtimerverzekering dient uw auto meestal op zijn minst twintig jaar oud te zijn en stellen de meeste verzekeraars een limiet aan het aantal kilometers (+/- 7500km) dat u per jaar met uw oldtimer rijd. Veel verzekeraars stellen als extra voorwaarde dat u ook uw motorvoertuig voor dagelijks gebruik bij dezelfde verzekeringsmaatschappij verzekerd. Bij de aanvraag van een oldtimer verzekering loont het dus altijd om goed de prijzen/voorwaarden en verdoedingen te vergelijken. Op deze manier bent u in staat om de verzekering voor uw situatie af te sluiten.

Goedkope oldtimerverzekering aanvragen? Onze tips:
-Oldtimerverzekering - Assurantiekantoor Diks
-Vrijblijvend 1-3 oldtimerverzekering offertes aanvragen

Wanneer u een offerte aanvraagt, geeft u aan dat u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen. Door gespecificeerde informatie op te geven over uw situatie zullen verzekeraars u vrijblijvend een voorstel doen voor een verzekering. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u altijd besluiten om kostenloos van de verzekering af te zien. Dus wanneer u een offerte aanvraagt zit u nergens aan vast!

 

 
 
Privacy | Disclaimer | Contact | Links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***