Informatie
keuze menu:

-Verzekeringen
Auto
Boot
Brommer
Caravan
Evenementen
Fiets
Huisdieren
Inboedel
Kostbaarheden
Levens
Motor
Ongevallen
Opstal
Pensioen
Rechtsbijstand
Reis
Uitvaart
Voogdij
WA
Zorg

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Paardenverzekering

zie ook: hondenverzekering | huisdierenverzekering | kattenverzekering | konijnenverzekering |

Naast een standaard huisdierenverzekering is er ook een verzekering speciaal voor paarden, de paardenverzekering. Paarden zijn natuurlijk grote beesten welke veel kosten met zich meebrengen. Middels een paardenverzekering verzekerd u uw paard en mogelijk uw accessoires. Denk hierbij aan een paardentrailerverzekering of een paardenvrachtautoverzekering. Maar u kan u paard ook verzekeren voor onvoorziene ziektekosten, overlijden of Wettelijke Aansprakelijkheid.

Of u nu particulier of bedrijfsmatig uw paard(en) wilt verzekeren, stel altijd een pakket samen dat voldoet aan uw specifieke situatie. Lees ook altijd goed de polisvoorwaarden voor de exacte dekking.

Goedkope paardenverzekering afsluiten? Onze tip(s)
Vrijblijvend 1-3 paardenverzekerings offertes aanvragen
Offerte paardenverzekering

Wanneer u een offerte aanvraagt, geeft u aan dat u vrijblijvend meer informatie wilt ontvangen. Door gespecificeerde informatie op te geven over uw situatie zullen verzekeraars u vrijblijvend een voorstel doen voor een verzekering. Wanneer u later besluit geen interesse te hebben kunt u altijd besluiten om kostenloos van de verzekering af te zien. Dus wanneer u een offerte aanvraagt zit u nergens aan vast!


sidepic1

sidepic2

sidepic3

sidepic4

   
*** © Tosl Media 2007-2013 ***