Informatie
keuze menu:

-Verzekeringen
Auto
Boot
Brommer
Caravan
Evenementen
Fiets
Huisdieren
Inboedel
Kostbaarheden
Levens
Motor
Ongevallen
Opstal
Pensioen
Rechtsbijstand
Reis
Uitvaart
Voogdij
WA
Zorg

Overig:
-Baby
-Cadeau
-Dating
-Poker
-Producten
-Telefoon
-Tijdschrift
-Vakantie
-Verzekering
-Home

 

 


Pensioenverzekering

Een pensioenverzekering sluit u af voor de periode dat u niet meer werkt of niet meer kan werken. Over het algemeen is dit pas vanaf latere leeftijd. Niet iedereen kan zijn of haar hele leven geld verdienen, daarom is het altijd verstandig om een pensioen af te sluiten. Na uw 65ste heeft u in Nederland recht op AOW, dit bedrag is wettelijk vastgesteld en kan vaak stukken minder zijn dan wat u eerst kon besteden.

Door een goed pensioen op te bouwen krijgt u vanaf uw 65ste (of eerder als u dat wenst) periodiek een extra bedrag uitgekeerd, om uw levensstandaard te behouden. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de hoogte van uw pensioen.

Pensioen afsluiten? onze tip(s):
EuroTotaal Pensioenen

Vraagvrijblijvend 1-3 offertes aan:
Lijfrente en pensioen

Levensloopregeling

pensioen test
Half Nederland heeft het erover: Pensioengat of pensioenbreuk, pensioenopbouw lager doordat mijn salaris o.a. bestaat uit commisie? Ben ik op tijd begonnen met mijn pensioen opbouw? Bestaat straks de AOW nog wel... Wij kunnen met een kleine eenvoudige scan bepalen of een aantal veel voorkomende problemen ook in uw geval een probleem kunnen geven. Ook als u denkt dat uw pensioen goed geregeld is, is de pensioentest zinvol. Doe de test!

 

 

 

 
pensioenchecken

 
Privacy | Disclaimer | Contact | Links | Sitemap
 
*** © Tosl Media 2007-2013 ***